Tilaa sanomalehti, saat tablet-laitteen lehden lukemista varten ilmaiseksi

Yhdysvalloissa ensimmäinen sanomalehti on ryhtynyt rautakauppiaaksi lehden tulevaisuuden paperikauppiaana ollessa vakavasti uhattuna. Philadelphia Media Network julkaisee The Inquirer ja Daily News sanomalehtiä sekä Philly.com verkkolehteä. Mediayhtiö on nyt paketoinut nämä kolme tuotettaan samaan pakettiin tablet-laitteen kanssa, jolla digitaalisessa muodossa saatavana olevat lehdet voi lukea. Kahden vuoden rautaisen lehtipaketin tilausmaksu on yhteensä 338 dollaria, joka tekee kuukautta kohti vain 14 dollaria.

Phildelphia newspapers on Archos tablet

Koska kyse on kaupan hyllyltä saatavissa olevasta tablet-laitteesta Archos 101, joka Yhdysvalloissa on hinnoiteltu hiukan alle 300 dollarin, voi lehtiyhtiön tarjousta pitää erinomaisena. Laite uudelleenbrändätty Arnova-nimiseksi, mutta ranskalaisen Archos-yhtiön tabletista on kyse.

Archos 101 internet tabletArchos 101 internet tablet

Tablet-laitteen mukana tulee The Inquirer, Daily News ja Philly.com-lehtien lukemista varten erityiset sovellusohjelmat, jotka lataavat uuden lehden laitteeseen kun tuore numero on saatavilla. Muuten laite on normaali Android 2.3-ohjelmistolla varustettu tablet, jolla voi tehdä muitakin asioita kuin vain lukea Philadelphian sanomalehtiä.

Suomessa Elisa Kirja tarjoaa e-kirjakaupassa myös kirjoja ja Samsungin tablet-laitteen sisältävän paketin, mutta muuten kotimaiset mediayhtiöt ovat toistaiseksi tyytyneet viilaamaan sisältöjään digitaalisiksi mielummin kuin ovat ryhtyneet rautakauppiaiksi.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *