Harry Potter -kirjat nyt saatavana kohtuullisen hintaisina e-kirjoina

Harry Potter -kirjat ovat nyt saatavana e-kirjoina. J.K. Rowlingin kirjoittamat teokset saa ladata omaan lukulaitteeseen, tabletiin, PC:hen tai puhelimeen toistaiseksi vain englanninkielisenä. Potter-e-kirjojen hinnoittelu on p-kirjoihin (painettuihin kirjoihin) verrattuna edullista. Sarjan vanhimmat teokset maksavat reilut 5 euroa ja uusimmat saa omakseen reilulla 8 eurolla. Äänikirjojen hinnat vaihtelevat 20 ja 50 euron välillä.

Harry Potter e-kirjat, Pottermore Shop

Harry Potterit voi ladata (laillisesti) luettavaksi vain yhdestä ainoasta paikasta: Pottermore-sivustolta. Visa tai Mastercard-korttien eri versiot kelpaavat maksuvälineeksi Pottermore Shopissa. Myös Suomesta voi Potterin digitaaliset versiot hankkia itselleen.

Potter-kirjat toimitetaan EPUB- ja Kindle-muotoisina. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinulla on e-kirjojen lukulaite, joka ei ole Kindle, valitse EPUB-lataus. Jos sinulla on Kindle-lukulaite, valinta on selvä. Jos aiot lukea Harry Potteria, puhelimella, PC:llä tai tablet-laitteella, voit valita EPUB- tai Kindle-formaatin sen mukaan mitä lukuohjelmaa laitteessasi käytät.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *