Lukulaitevalmistaja Bookeen tuo kauppoihin Cybook Tablet -laitteen

2013-07-05

Ranskalainen Bookeen toi markkinoille ensimmäisen e-kirjojen lukulaitteensa jo vuonna 1998, mutta laajaa suosiota sai vasta vuonna 2009 esitelty Cybook Opus –lukulaite. Yhtiö on tähän asti pysynyt tiukasti vain lukulaitteissa, mutta nyt se on tuonut myyntiin myös tablet-laitteen.

Cybook Tablet

Cybook Tablet on 7 tuuman värinäytöllä varustettu laite. Langaton internet-yhteys (WLAN / Wi-Fi), GPS-paikannin, microSD muistikorttipaikka ja Nvidia Tegra prosessori ovat sen teknisiä ominaisuuksia. Ohjelmistona on Android, jonka mukana tulee Google Maps, Gmail, Chrome-verkkoselain, YouTube ja paljon muuta.

Cybook Tabletin listahinnaksi valmistaja on määritellyt 159,90 euroa. Vielä ei ole tietoa maahantuonnista Suomeen, mutta tuotetta voi odotella saapuvaksi valmistajan omaan verkkokauppaan.

Uuden tuotteen tuomista markkinoille on edistänyt ranskalainen Relay-kauppaketju, joka ottaa Cybook Tabletin myyntiin 550 myymälään pelkästään Ranskassa. Valmistaja ja Relay-ketju näkevät tabletin ensisijaisesti lehtien lukemiseen sopivana laitteena, jossa värit ovat olennainen osa lukukokemusta.

Bookeen julkaisi tabletin kunniaksi myös historiallisen aikajanan lukulaitteidensa valmistumisajankohdista. Mielenkiintoinen aikajana, kun muistaa, että Amazon toi ensimmäisen Kindle-lukulaitteen markkinoille 2007 ja Apple ensimmäisen iPadin 2010.

Bookeen, Cybook edeader history, infographics


Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *