Matkaopas Etelä-Ruotsiin matkaaville: Göteborg ja länsirannikon saaristo

Ruotsin kaupungeista kaksi suurta Tukholma ja Göteborg ovat monelle tuttuja, kuten myös Tukholman saaristo – vähintään Siljan tai Vikingin kannelta katsottuna. Mutta kuinka moni tiesi, että ruotsalaisten suosituin lomakohde pääkaupungin jälkeen on Göteborgin lähistöllä sijaitseva länsirannikon saaristo? Västkusten on myös valittu maailman 10 parhaan luontomatkakohteen joukkoon.

Göteborg ja Ruotsin länsirannikko

Göteborgin miellyttävä kaupunki, länsirannikon saariston luonto ja harrastusmahdollisuudet sekä monet historialliset paikat ja rakennukset tekevät alueesta kiintoisan matkakohteen niin kaupunkilomaa, luontoa, merta kuin aktiivilomaakin hakevalle. Alueella on viikinkien muinaisia asuinalueita ja upeita kunnostettuja linnoituksia, joiden suojissa ruotsalaiset, norjalaiset ja tanskalaiset ovat aikoinaan käyneet kauppaa ja kiistelleet alueidensa laajuudesta.

Siksi matkaopas Gothenburg and Sweden’s West Coast. Opas on englanninkielinen, mutta runsas kuvitus, kartat ja videot auttavat lukijaa eteenpäin Ruotsin länsirannikon nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin.

Katso kirjan esittelyvideo:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *