Edullinen e-kirjojen lukulaite mukaan lomalle

Lomaa varten kerätty kirjapino on järkevä tallettaa elektroniseen vimpaimeen, jotta paperi ei vie tilaa eikä lisää matkatavaroiden painoa. Tabletilla tai kannettavalla tietokoneella e-kirjoja lukeva voi olla huolissaan laitteen säilymisestä ehjänä matkalla, mutta jos hankkii edullisen lukulaitteen matkoille, ei myöskään sen mahdollisesta katoamisesta aiheudu suurta tietoturvariskiä.

Tässä muutama edullinen e-kirjojen lukulaite, joita voi tilata verkkokaupoista. Amazon Kindle –laitteella voi lukea vain Amazonin kaupasta ostettuja kirjoja, ja kaikilla muilla laitteilla kaikista muista kaupoista ostettuja teoksia.

Sony PRS-300 lukulaite
Sony PRS-300 on pieni ja kevyt lukulaite. Sony ei enää valmista lukulaitteita, joten uusia laitteita ei helposti löydy, mutta hyviä käytettyjä on tarjolla jopa vain 20 dollarin hintaan.

 

 

 

 

Onyx Boox Classic lukulaite
Onyx Boox Classic on kosketusnäytöllä ja langattomalla internet-yhteydellä varustettu lukulaite 69 euron hintaan. Valmistaja myy tuotteita suoraan verkkosivuiltaan.

 

 

 

 

 

Pocketbook lukulaite
Pocketbook Basic 2 – Pocketbook on varsinkin Keski-Euroopassa tunnettu merkki, mutta laitteita on saatavilla muuallakin. Tämä perusmalli maksaa noin 77 euroa.

 

 

 

 

 

Bookeen Cybook Muse
Bookeen Cybook Muse Essential – Cybook on Suomessakin tunnettu laite, sillä esimerkiksi monessa kirjastossa on lainattavissa Cybook-lukulaitteita. Cybook Muse Essential on verkkokaupoissa noin 90 euron hintainen.

 

 

Amazon Kindle lukulaite
Amazon Kindle – Kindle-lukulaitteet ovat hiotuneet ajan myötä niin helppokäyttöisiksi, että tämä perusmallikin on erinomainen laite. Hinta hieman vaihtelee, mutta juuri nyt tuotteen hinta on 80 euroa. Malli, jossa on taustavalo (Paperwhite) on hinnoiteltu 113 euroon.

Uusinta teknologiarintamalla ovat älykellot, joita joku on keksinyt käyttää myös e-kirjojen lukulaitteina. Tulisiko lomalla luettua Täällä pohjantähden alla pieneltä rannekellon ruudulta? Tässä artikkelissa lisää tietoa, jos haluat nähdä miltä kirjan lukeminen kellolla näyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *