Ruotsissa kehitetty ja koeteltu Adlibris Letto e-kirjojen lukulaite nyt myös Suomessa

Kirjamessuilla on aina monenlaista tarjontaa: alan ammattilaiset ostavat ja myyvät oikeuksia, ja kirjojen ystävät etsivät kirjapinojen keskeltä hyviä tarjouksia. Vuoden 2015 Helsingin kirjamessuilla on entistä enemmän tarjontaa myös sähköisen kirjallisuuden ystäville. Kaikille niille lukijoille, jotka eivät vielä ole ottaneet sitä ensimmäistä askelta e-kirjojen maailmaan, kirjamessuilla on 22-25.10.2015 hyvä tilaisuus ottaa se askel ja tarttua esimerkiksi Adlibris Letto -tarjouspakettiin.
adlibris Letto lukulaite myyjät Helsingin kirjamessuilla 2015
Letto on e-kirjojen lukulaite, jota Ruotsin Adlibris on kehitellyt valmiiksi ja myynyt jo vuosia ruotsalaisille asiakkailleen. Nyt sama laite saadaan Suomeen. Letto poikkeaa muista Suomessa saatavissa olevista lukulaitteista siinä, että tästä laitteesta on suora yhteys kirjakauppaan. Lukulaitteen avulla voi siis langattoman internet-yhteyden kautta astella sisään kirjakauppaan, valita haluamansa kirjan ja maksaa sen, jonka jälkeen kirja ilmestyy lukulaitteen näytölle.
adlibris letto lukulaite, suora yhteys kauppaan, valaistu näyttö adlibris letto e-kirjojen lukulaite
Letto-lukulaitteessa on itsevalaiseva näyttö, joten kirjoja voi lukea myös syksyn ja talven pimeydessä missä tahansa säätämällä vain näytön kirkkauden sopivaksi. Lukulaitetta ohjataan kosketusnäytöltä, vaikka sivua voi kääntää myös painamalla laitteen sivussa olevaa nappulaa.

Myös Klaavan julkaisemat e-kirjat ovat saatavilla Letto-lukulaitteelle.
adlibris Letto kirjamessut 2015 standi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *