Matkaopas neuvoo Suomen, Ruotsin ja Norjan Lapin matkakohteet, maisemat ja ulkoilupaikat

Moni suomalainen käy Lapissa viikon patikka-, kalastus- tai hiihtoretkellä ilman suuria etukäteisvalmisteluja, sillä lomakeskusten palvelut ja liikenneyhteydet ovat hyvin toimivia. Entä jos haluaisit tutkia pohjoista aluetta hieman laajemmin, tai ulkomaalainen tuttava kyselee missä Lapissa olisi mukava kierrellä? Nyt koko Suomen, Ruotsin ja Norjan Lappi on kartoitettu, kirjattu, kuvattu ja matkaoppaan muodossa julkaistu, jotta kaikki Lapista kiinnostuneet helposti löytävät oman mielenkiintonsa kohteet.

Lapland travel guidebook, book cover image
Englanninkielinen Klaava Travel Guide -matkaopas Lapland – North of the Arctic Circle in Scandinavia sisältää kaiken oleellisen tiedon koko Lapin (Suomi, Ruotsi ja Norja) nähtävyyksistä, luonnosta, kaupungeista ja kylistä, villieläimistä, harrastusmahdollisuuksista, tapahtumista ja majoituksesta. Kirjassa on myös otettu huomioon auto- ja moottoripyörämatkailijat, joita Lapin teille saapuu kesällä runsaasti etenkin Keski- ja Etelä-Euroopasta. Oppaassa esitellään pohjoista kulttuuria ja tapoja, annetaan monenlaisia vinkkejä ja neuvotaan reittejä esimerkiksi Nordkappiin.

Haluatko käydä kesällä jäähotellissa, kastautua Jäämereen, kokea Nordkappin vaihtelevan sään, ajaa Lapin näyttävimmät maisematiet, nähdä revontulia kesällä, löytää upeimmat vuono- ja vuoristonäkymät tai mahtavimmat patikointipaikat? Lapland-matkaoppaasta ne löytyvät.

Englanninkielisen Lappi-oppaan saatavuus ja hinnat löytyvät tältä sivulta.

Alla näytteitä muutamista kirjan sivuista:

hiking destinations in Lapland (Klaava Travel Guide)
Scenic drives in Lapland (north Finland, Norway, Sweden)
City of Tromsö, Norway in travel guidebook Lapland
Abisko national park in Sweden, Lapland (Klaava Travel Guide)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *