H-P Virkki

Harri-Pekka Virkki valmistui stuntiksi 1993-94 Turun taiteen- ja viestinnän oppilaitoksen vaarallisen sijaisnäyttelijäntyön jatkolinjalta. Hän on työskennellyt elokuvissa, tv-sarjoissa, mainoksissa ja musiikkivideoissa Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Vuonna 2001 ilmestyi hänen ja Tuomas Marjamäen kirjoittama teos Stuntista Toiseen. Vuonna 2014 julkaistiin yksi ensimmäisistä suomenkielisistä tablet-laitteille suunnitelluista multimediakirjoista Action! Stuntkohtausten suunnittelu ja kuvaus. Kirja on julkaistu myös englanniksi nimellä Stunts, Scenes and Safety – Introduction to Movie Stunts.

Hänen töihinsä lukeutuvat muun muassa Helsingin Kaupunginteatterin Voiton päivä (live stunt), Virus-teatterin Killer Joe (taistelukoreografi), Teatterikorkeakoulun Drive of Die ja Rosvo-Roope-musikaali (stuntnäyttelijä), Porin teatterin Robin Hood, King Creole , Peppi Pitkätossu, Killer Joe (taistelukoreografi) sekä Euroviisujen final act (stunt).

H-P Virkki on toiminut Aikidoliiton koulutusvaliokunnassa, ja johtanut eri seuroissa harjoituksia sekä leirejä. Hän on myös opettanut Teatterikorkeakoulussa (TEAK) aikidoa, stunttyötä ja liikuntaa. Teatterikorkeakoululaisten lisäksi hän on opettanut mm. jääkiekkoilijoita, jalkapalloilijoita, näyttelijä- ja tanssiopiskelijoita sekä Kansallisoopperan tanssijoita.

H-P Virkin kotisivu IMDB:ssä imdb.me/hpvirkki.
Hänen profiilinsa Stage 32 -palvelussa.


Facebooktwitterredditpinterestmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


CAPTCHA Image