E-kirjojen julkaisija Klaava Media

Klaava Media julkaisee tietokirjoja, jotka ovat saatavilla ensisijaisesti e-kirjoina.

Keskitymme tietokirjoihin, erityisesti matkaoppaisiin, kulttuuriin ja historiaan.

Klaava Media publishes nonfiction and travel guide titles in English

E-kirjan tehtävä on täsmälleen sama kuin perinteisenkin kirjan; tarjota tietoa tai viihdettä lukijalle. E-kirjan julkaisumuoto ja jakelu poikkeavat kuitenkin ratkaisevasti painetusta kirjasta. Digitaalinen julkaisumuoto mahdollistaa monipuolisemman sisällön esitystavan, koska sisältö ei ole sidottu paperiin. Kirjan jakelu internetin kautta tuo puolestaan teoksen suoraan lukijalle vaikka olohuoneen sohvalle tai junan penkille.

E-kirjan lukeminen ei välttämättä vaadi erillistä lukulaitetta, myös tavallinen koti-PC, tablet-laite tai nykyaikainen älypuhelin käyvät siihen tarkoitukseen.

Myös kirjailijan ja kustantajan suhde on muuttumassa. Enää mikään ei estä kirjailijaa julkaisemasta teostaan esimerkiksi omalla kotisivullaan netissä. Julkaisijan puoleen kääntyvät ne kirjailijat, jotka haluavat ammattilaisen otetta kirjansa kaupallistamiseen ja jakeluun.

Teemme myös projektityönä e-kirjojen viimeistelyä tekijänoikeuksien omistajille, jotka haluavat pitää teoksensa kaikki oikeudet omassa hallinnassaan.

Julkaisemme kirjamme ensisijaisesti EPUB- ja Kindle-muotoisina. Kirjoja on miellyttävä lukea eri kokoisilta näytöiltä puhelimesta tietokoneen monitoriin. Kotimaiset e-kirjakaupat myyvät EPUB-teoksia, samoin kuin Apple iBookstore. Amazon myy Kindle-muotoisia sähköisiä kirjoja.

Adobe PDF-formaatti on tarkoitettu painotuotteille, mutta joskus voi olla perusteltua julkaista e-kirja myös PDF-muotoisena.

Ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kirja@klaava.fi. Kaikki yhteystietomme löydät täältä.

Lisää aiheesta:
Julkaistut e-kirjat
Englanninkieliset kirjat


Facebooktwitterredditpinterestmail

3 thoughts on “E-kirjojen julkaisija Klaava Media

 1. Esko Passila

  Olen kirjoittanut useita tietokirjoija, joista suurin osa on julaksitu painettuina. Nyt haluaisin julkaista näitä vanhoja kirjoja netissä ilmaiseksi. Mitenkähän se onnistuisi?
  Minulla on kotisivu, mutta sivun ylläpitäjä ei ole vastannut viesteihini liki vuoteen, enkä itse pääse sivulle. Yritys on paketissa, joten en sitä enää tarvitse.
  passilaesko@gmail.com

  Reply
  1. klaava

   Ilmaisia e-kirjoja jakelevat esimerkiksi http://www.gutenberg.org ja https://www.smashwords.com (myös suomenkielisiä).
   Tuntematta juuri näiden kahden julkaisuprosessia tarkemmin, yleensä tämän tyyppiset palvelut edellyttävät kirjan toimittamista heille jossakin määrätyssä formaatissa. Heidän sivuiltaan siihen varmasti löytyvät tarkat ohjeet.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *