Rakkaudesta sijoittamiseen

Rakkaudesta sijoittamiseen – Testattua tietoa ja vallattomia vinkkejä sijoittajille

E-kirja: Rakkaudesta sijoittamiseen

EI SAATAVILLA

Kirjoittajat: Kai Nyman, Kalle Käyhkö, Jarno Lönnqvist, Matias Savolainen, Lars Stormbom, Pekka Valkonen, Risto Valtonen
Kustantaja: Klaava
Julkaistu: Kesäkuu 2012
ISBN: 978-952-5901-33-7 (EPUB)

Testattua tietoa ja vallattomia vinkkejä sijoittajille.

Rakkaudesta sijoittamiseen valottaa sekä sijoittamisen perusteita vasta-alkajille että esittää edistyneille sijoittajille tuoreita näkökulmia markkinatapahtumien arviointiin. Kirjassa lähdetään liikkeelle siitä kaikkein tärkeimmästä: piensijoittajan sielunmaisemasta. Kun omat arvot ja rajat ovat kirkkaana mielessä, sijoittaja voi edetä osakemarkkinoille, hajauttaa kansainvälisiin kohteisiin, rahastoihin, asuntoihin, tai vaikkapa raaka-aineisiin.

Sijoituskohteiden arviointiin on olemassa monia menetelmiä, joista osa ei ole kaukana mustasta magiasta. Kirjassa suositaan kuitenkin maalaisjärkeä, makrotaloutta ja matemaattisia välineitä, joita kirjoittajat soveltavat myös omiin sijoituksiinsa. Sijoituspiireissä vilkkaasti liikkuvat urbaanit legendat joutuvat kriittiseen tarkasteluun kokeneiden sijoittajien käsittelyssä, eikä taloustiedekään ole turvassa kirjoittajien tarkalta analyysiltä.

Kirja soveltuu uteliaalle sijoittajalle, joka etsii itselleen oikeaa tapaa aloittaa sijoitustoiminta ja edistyneelle sijoittajalle, joka kaipaa uusia näkökulmia ja vinkkejä valtavirran, ja etenkin siitä poikkeavien menetelmien ja sijoituskohteiden hakuun.

Kirjan kirjoittajat ovat kokeneita sijoittajia, jotka salkkujensa jatkuvan päivittämisen ohella seuraavat tarkasti talouden kehitystä, hakevat ahkerasti uusia kohteita ja päivittävät vinkkejään Piksu.net-verkkolehden sivuille. Kirja on toimitettu Piksu-julkaisussa ilmestyneistä artikkeleista.

Kirjan sisällysluettelo

Esipuhe
1. Sijoittamisen lyhyt oppimäärä
2. Haetko pikavoittoja vai tasaista tuottoa?
3. Näin tunnistat sijoituksesi arvoiset yritykset
4. Hajauta ja hallitse
5. Taksikuskin sijoitusvinkkien läpivalaisu
6. Valtavirrasta poikkeavat menetelmät
7. Oikea hetki sijoittaa asuntoon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *