Verkkovuokraamosta elokuvat suoraan Samsungin internet-television ruudulle

Internetistä on voinut jo vuosikausia vuokrata elokuvia tietokoneelleen heti katsottavaksi, mutta suoraan oman olohuoneen television ruudulle vuokrattavat elokuvat ovat vielä olleet harvinaista herkkua. Digi-TV:n myötä televisioista on jo tullut tietokoneita, joten laitteeseen ei tarvinnut kuin lisätä internet-liityntä, niin verkkopalvelut avautuivat. Samsung on ollut ensimmäisten joukossa kytkemässä uusia TV-mallejaan internetiin ja uusissa malleissa on mukana myös Viasatin vuokraelokuvapalvelu.
Viasat Viaplay, Samsung Internet TV
CDON alennuskoodi.

Viasat Viaplay on elokuvien verkkovuokraamo, josta on tähänkin asti voinut katsoa leffoja tietokoneella. Elokuvan vuokraus maksaa kolme-neljä euroa ja katseluaikaa on 24 tuntia.

Samsung on nyt rakentanut sovellusohjelman Internet@TV-sarjan televisioihin, joka tuo Viaplay-verkkovuokraamon suoraan TV:n ruudulle. Television kaukosäätimellä käynnistetään ensin Viaplay-sovellus, valitaan vuokraamosta elokuva, maksetaan se ja sitten se voidaan katsoa TV:n ruudulta.

Pohjois-Amerikassa suosittu, Japaniin juuri laajentanut ja mahdollisesti Eurooppaan saapuva Netflix-vuokraamo on kehittänyt elokuvien valintaan ja verkkovuokraukseen hienon palvelun, jota moni saatta tulevaisuudessa jäljitellä.

Categories Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image