Elokuvavuokraamo Voddler lähettää leffat Nokian puhelimiin

Elokuvien vuokraaminen verkosta on mukavin ja nopein tapa saada heti haluamaansa katsottavaa PC:n ruudulle tai television ruudulle. Suomessa toimivia vuokraamoja ovat esimerkiksi CDON, SF Anytime ja Viaplay. Myös Elisan ja Soneran television ja internetin yhdistävät palvelupaketit sisältävät elokuvien vuokrauksen. Ruotsalainen Voddler on vuokraamoista kuitenkin innovatiivisin: sieltä vuokratun leffan voi katsoa puhelimella, tablet-medialaitteella tai PC:llä.

Voddler, Nokia-puhelin

Viimeinen lisäys Voddler-vuokraamon valikoimaan on elokuvien katsomissovellus Nokian Symbian-älypuhelimille. Elokuvien vuokraus- ja katsomissovellus toimii vain uusimmissa malleissa, joissa on Symbian-ohjelmiston Anna-versio, kuten Nokia C7, X7, Oro, 701, 500, 700, N8, 600, C6-01, C7 Astound ja Nokia E7. Ohjelman voi ladata ilmaiseksi Ovi Storesta.

Voddlerin koko elokuvavalikoima on tällä hetkellä noin 4500 tuotetta, joista noin 250 on sovitettu myös matkapuhelimen näytölle sopivaksi. Elokuvia ei verkkovuokraamoista ladata katselulaitteeseen, vaan vuokraamo lähettää kuvaa sitä mukaa kun katselu etenee.

Voddler on kehittänyt elokuvien vuokraus- ja katselusovellukset myös iPhonelle, iPadille ja Android-laitteille.

Voddler, Apple iPad

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *