Ennemmin tai myöhemmin mukana kulkeva tablet tai läppäri tarvitsee laukun suojakseen

Moni hankkii tabletilleen tai kannettavalle tietokoneelleen jonkun pussin, kotelon, kuoren tai laukun jossa aina tarpeellista laitetta on mukava kantaa mukana. Tarjontaa on kuitenkin enemmän kuin perunalajikkeita kauppatorilla, joten ensin on mietittävä mitä tältä lisätarvikkeelta haluaa. Valitsipa mitä tahansa, yksi asia on varma: valinta heijastaa kantajansa persoonaa siinä missä vaatetuskin.
laukkuja tableteille ja läppäreille

Ennen ostopäätöstä on hyvä tehdä itselleen selväksi:

A) Tarvitsenko laukun, johon tabletin tai läppärin lisäksi mahtuu jotain hyödyllistä, kuten pieni vesipullo, aurinkolasit, lehtiö ja laturi.

vai

B) Tarvitsenko laitteelle mahdollisimman kompaktin suojapussin, jota voi kanniskella kädessä sellaisenaan, tai jonka voi heittää isompaan laukkuun tarvitsematta pelätä laitteen naarmuuntumista.

Vasta tämän valinnan jälkeen kannattaa pohtia laukun materiaalia, väriä ja tyyliä.

Esimerkiksi Apple iPad- ja Microsoft Surface –tableteihin saa lisävarusteena näyttöä suojaavan kannen. iPadissa kansi toimii myös pöytäjalustana. Surfacessa kansi toimii myös näppäimistönä. Kumpikaan näistä ei kuitenkaan korvaa laukkua, missä laitetta voi kantaa huoletta mukana.

Tabletit ja kannettavat tietokoneet ovat arvokkaita laitteita, joista kannattaa pitää huolta, mutta entä uudet valtavalla värinäytöllä varustetut Samsungin ja Nokian älypuhelimet? Ne ovat jo niin kookkaita, että pian niillekin täytyy hankkia oma laukku.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *