David Lagercrantz kirjoittaa vielä kaksi kirjaa lisää Millennium-sarjaan

Juuri ilmestynyt David Lagercrantzin kirja Se mikä ei tapa oli jatkoa Stieg Larssonin kirjoittamalle Millennium-trilogialle, jossa Lisbeth Salander selvittää salaliittoja. Neljännen Salander-kirjan kustantaja Norstedt on niin tyytyväinen kirjan myyntiin, että kertoi jo nyt tehneensä sopimuksen Lagercrantzin kanssa kahden lisäjatko-osan julkaisemisesta.

Millennium-sarjan viides osa ilmestyy syksyllä 2017 ja kuudes osa syksyllä 2019. Kustantajan edustaja Otto Sjöberg kertoo miten merkittävä rahasampo kirjasarja on: “On itsestään selvää, että sillä on suuri merkitys. Alalla, jossa yhä harvempi tuote ottaa yhä suuremman osan markkinoista on tärkeää olla mukana kilpailemassa. Niin todellakin teemme.”

lagercrantz david
Davif Lagercrantz. Photo; Magnus Liam Karlsson

Kirjailija David Lagercrantz tiedotti: “En voi olla tekemättä tätä. On ollut fantastisen hauskaa kirjoittaa näin huimaavaa seikkailua. Sitä paitsi uskon, että minulla on hyvä tarina.”

Svensk Bokhandel oli paikalla tiedotustilaisuudessa Frankfurtin kirjamessuilla 2015.


Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image