David Lagercrantz kirjoittaa vielä kaksi kirjaa lisää Millennium-sarjaan

Juuri ilmestynyt David Lagercrantzin kirja Se mikä ei tapa oli jatkoa Stieg Larssonin kirjoittamalle Millennium-trilogialle, jossa Lisbeth Salander selvittää salaliittoja. Neljännen Salander-kirjan kustantaja Norstedt on niin tyytyväinen kirjan myyntiin, että kertoi jo nyt tehneensä sopimuksen Lagercrantzin kanssa kahden lisäjatko-osan julkaisemisesta.

Millennium-sarjan viides osa ilmestyy syksyllä 2017 ja kuudes osa syksyllä 2019. Kustantajan edustaja Otto Sjöberg kertoo miten merkittävä rahasampo kirjasarja on: “On itsestään selvää, että sillä on suuri merkitys. Alalla, jossa yhä harvempi tuote ottaa yhä suuremman osan markkinoista on tärkeää olla mukana kilpailemassa. Niin todellakin teemme.”

lagercrantz david
Davif Lagercrantz. Photo; Magnus Liam Karlsson

Kirjailija David Lagercrantz tiedotti: “En voi olla tekemättä tätä. On ollut fantastisen hauskaa kirjoittaa näin huimaavaa seikkailua. Sitä paitsi uskon, että minulla on hyvä tarina.”

Svensk Bokhandel oli paikalla tiedotustilaisuudessa Frankfurtin kirjamessuilla 2015.


Facebooktwitterredditpinterestmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *