Business Punk-miestenlehtikonsepti Saksasta voisi kiinnostaa suomalaistakin valkokaulustyöläistä

Suomessa on moni yrittänyt ja moni epäonnistunut yrittäessään luoda miehille suunnattua aikakauslehteä, joka ei perustu samaan aihealueeseen kuin Tekniikan Maailma tai Kamera-lehti. Nyt aiheesta kiinnostuneet voivat seurata onnistutaanko Saksassa luomaan uudentyyppinen lehti miehille.

Business Punk

Business Punk-lehti on päättänyt yhdistää punk-asennetta raportteihinsa liike-elämän ilmiöistä ja henkilöistä. Ensimmäisen numeron kannessa on self-made-man supertähti Richard Branson, joka ilmeellään yrittää viestiä tätä asennetta. Näytesivuilla tulee vastaan legendaarinen punk-bändi Sex Pistols, jonka alkuperäiset fanit saattavat ollakin jo talouselämän päättäjien paikoilla.

Lehden ’Work Hard. Play Hard’-asenne ei ehkä ole niitä omaperäisimpiä, mutta kysehän on siitä miten lehti onnistuu tarkastelemaan liike-elämää uudesta näkökulmasta.

Toivotaan, että joku tuo Business Punk-irtonumeron Frankfurtin lentokentän kirjakaupasta meillekin selattavaksi, mutta ennen sitä näytteitä voi selailla lehden nettisivuilla (linkki alla).

Categories Yleinen