Polaroidin luova johtaja Lady Gaga esitteli uuden digikameroiden tuotelinjan

Vuosi sitten Lady Gaga kaiken muun menestyksensä ja kiireensä keskellä otti vastaan nimityksen Polaroid-yhtiön luovaksi johtajaksi (Creative Director) Yhdysvalloissa. Moni ajatteli sen olevan pelkkä mainoskikka, millä Polaroid saa Lady Gagan brändin hyödyttämään omia tuotteitaan. Toisin kävi, sillä Lady Gaga on juuri esitellyt uuden tuotelinjan Polaroid Grey Line ja siihen kolme uutta Polaroid-vempainta, jotka hän kertoo itse suunnitelleensa.

Lady Gagan kädenjälki näkyy pienessä mukana kulkevassa valokuvatulostimessa (GL10 Instant Mobile Printer), tulostimella täydennetyssä digikamerassa (GL30 Instant Digital Camera) ja aurinkolaseissa, joissa on digikamera (GL20 Camera Glasses). Polaroidilla on tarkoitus saada tuotteet myyntiin vuoden 2011 aikana.

Digikamera-aurinkolasit sopivat hyvin Lady Gagan tuotelinjaan – voisin kuvitella hänen itsensä käyttävän niitä. Taiteilija kertoi saaneensa ajatuksen tuotteeseen olleessaan kiertueella. Hän oli keksinyt tehdä suojalasit kahden rikkoutuneen Apple iPod-soittimen näytöstä.

Tuotteiden julkistustilaisuudessa CES-messuilla Lady Gaga hoiti tuotteiden demonstraatiot itse: ”Olen varma, että moni teistä on tarpeeksi nörtti kuljettaakseen pientä tulostinta mukanaan. Minä ainakin olen. He todellakin antoivat minun tökätä käteni tähän ja suunnittella kaiken tämän kaman itse.”

Lady Gaga with Polaroid

Milloin Marimekko pyytää Antti Tuiskua suunnittelemaan uuden tuotelinjan yhtiölle?

Categories Yleinen