Lahden kirjailijakokous keskustelee kesäkuussa sanoin kuvaamattomista asioista

Lahden kansainvälinen kirjailijakokous järjestetään tänä kesänä 19.- 21.6.2011. Tapahtumapaikkana on nykyään Messilän lomakeskus Hollolassa. Kesäkuun kokouksen teema on ’Kirjailija ja sanoin kuvaamaton’.

Lahden kirjailijakokous on ennen kaikkea kirjallisen keskustelun tapahtuma. Suurissa ja pienissä paneelikeskusteluissa puhutaan muustakin kuin pintailmiöistä. Tämän kesän kokouksen puheenjohtajat ovat Virpi Hämeen-Anttila ja päätoimittaja Jarmo Papinniemi.

Kesän kokoukseen on tulossa yli neljäkymmentä kirjailijaa. Suomalaisista kirjailijoista esimerkiksi Maria Peura ja Olli Jalonen ovat myös valmistautumassa alustuksen pitoon.

Ulkomaisia kirjailijoita on tulossa Euroopasta, Venäjältä ja Uudesta-Seelannista. Uusiseelantilainen Eleanor Catton, saksalainen Wolfram Eilenberg, Intiasta kotoisin oleva Kishawar Desai ja venäläinen Andrei Astvatsaturov ovat joitakin nimiä vieraslistalta.

Muuta ohjelmaa kokouksen aikana ovat runoilta Sibelius-talolla ja Suomi vastaan Muu maailma -jalkapallo-ottelu. Tapahtumapaikalle Messilään ja Sibelius-talon runoiltaan on yleisöllä vapaa pääsy.

Lahteen lupautuneet kirjailijat löydät tältä sivulta, jossa myös lisätietoa tapahtumasta.

Categories Yleinen