YouTube-palvelusta voi vuokrata elokuvia tai katsella klassikoita ilmaiseksi

Elokuvia on mukava katsella kotona silloin kun sattuu olemaan sopivasti aikaa. Internetin piraattisivuilta elokuvia löytyykin joka makuun, mutta laillisista palveluista kuten Voddler ja SF Anytime on itse asiassa helpompi löytää ja katsella leffoja koska niitä ei tarvitse ladata ensin omalle koneelle. Myös YouTube on aloittanut elokuvien vuokraamisen verkossa ja tyylilleen uskollisena tarjoaa satoja elokuvia ilmaiseksi.

YouTube videovuokraamo USA

YouTube Movies aloitti videovuokraamon Internetissä toukokuun alussa, mutta sekään ei ole saanut rikottua elokuva-alan maantieteellisiä rajoituksia. Siksi vuokraamon yli 3000 vuokraelokuvaa ovat ainakin aluksi tarjolla vain Yhdysvalloissa Internetiin kytketyille tietokoneille. Vuokrahinnat ovat kohtuullisia: neljä dollaria uutuuksista ja vähemmän muista elokuvista. Myös valikoima näyttää hyvältä: esimerkiksi Stanley Kubrickin elokuvia on tuotu esille laajasti.

YouTube elokuvavuokraamo

Ei hätää. Suomalainenkin leffojen ystävä löytää katsottavaa YouTube Movies-vuokraamosta, koska kaikki ilmaiset elokuvat ovat tarjolla myös USA:n ulkopuolelle. Tarjonta ei tietysti vastaa maksullisten leffoja, mutta mukavia löytöjä muutaman sadan ilmaisen leffan joukosta voi tehdä.

Kuten tämä Jackie Chanin uran alkupuolen elokuva, jonka tosiaan voi katsoa ilmaiseksi ja heti tietokoneella, iPadilla, älypuhelimilla ja muilla laitteilla, jotka pystyvät näyttämään videoita YouTubesta.