Ohjaaja, käsikirjoittaja Mika Myllyaho Ryhmäteatterin Harmonia-näytelmästä

Helsinkiläisen Ryhmäteatterin näytelmä Harmonia saa ensi-iltansa 10.9.2009. Esityksen on kirjoittanut ja ohjannut Mika Myllyaho (oheisessa kuvassa). Rooleissa ovat Kari Heiskanen, Juha Kukkonen ja Tiina Lymi.

Elokuun 21. päivä Ryhmäteatteri avasi ovensa uteliaille, jotka halusivat seurata kuinka näytelmän harjoitukset edistyvät. Sali olikin lähes täynnä ihmisiä, jotka seurasivat intensiivisesti sekä itse näytelmän vuorosanoja että ohjaajan ja näyttelijöiden välistä keskustelua kun he hioivat esitystä. Osa sivukatsomossa näytelmän tekemisen etenemistä seuranneita katsojia otti homman niin tosissaan, että he vaativat kiivaasti näyttelijöitä ja ohjaajaa korottamaan ääntään, jotta sivukatsomoonkin kuuluisi työryhmän pohdinta. Muilla oli hauskaa näyttelijöiden kanssa, joita harjoitusten kompurointi ja äänen kuuluvuus ei tässä vaiheessa huolettanut. Rahoja takaisin ilmaisesta sisäänpääsystä ei kukaan kuitenkaan vaatinut.

Näytelmä alkaa pyöriä 10.9.2009. Esityksiä on aikataulutettu jouluun asti. Peruslipun saa 25 eurolla. Lippuja voi varata Ryhmäteatterista puh. (09) 718 622 ma-pe klo 11-17 ja Lippupalvelusta puh. 0600 10 800 klo 8-20 tai Lippupalvelun sivuilta.