Kapakkafestivaali Helsingin kuppiloissa 18-27.8.2011: musiikkia, kuvataidetta, tanssia

Helsingin ravintoloissa ja kahviloissa järjestettävä Art Goes Kapakka tuo taiteen sinne missä ihmiset ovat: kaupungin kapakoihin. 18-27.8.2011 ravintola-asiakkailla on mahdollisuus nauttia musiikista, kuvataiteesta, tanssista ja tieteen ja taiteen suhteen arvioinnista.

Taidetta on tarjolla 34 ravintolassa yhteensä 324 esityksen edestä. Kaikki ohjelmat ovat ilmaisia.

Art Goes Kapakka festivaali lähtee käyntiin Kuorojen Kierroksella. 85 kuoron ja lauluryhmän, peräti 1600 laulajan voimalla tapahtuman avaava yhteiskonsertti pidetään Senaatintorilla torstaina 18.8. klo 19.00, jonka jälkeen kuorot esiintyvät ravintoloissa.

Festivaali musiikkiohjelmistossa ovat esimerkiksi Felix Zenger, Tommy Lindgren & Redrama, kansanmusiikkiyhtye Luomala & Salminen, Tuomo Prättälän ja Petteri Sariolan The Northern Governors, Freeman feat. Uusi Fantasia ja Rubik. Kansainvälistä ilmettä festivaaleille tuovat Ruotsista Wendy McNeill ja VirostaEwert and The Two Dragons.

Tanssia ohjelmistossa on nykytanssista itämaiseen tanssiin, esimerkiksi Tomi Paasosen Monogram – a signature piece ja itämaisen tanssijan Laura Zarayn koreografia.

Taidenäyttelysarja Tsiigaa esittelee kuvataidetta. Maalauksia ja valokuvia on katsottavana monessa ravintolassa.

Tiede on Taidetta –luentosarja tutkii kulttuurin ja hyvinvoinnin liittoa Ravintola LeBonkissa. Keskusteluja johtaa toimittaja JP Pulkkinen.

Tarkat ohjelmatiedot löytyvät Art Goes Kapakan sivuilta.

Categories Yleinen