Jos verkkopalvelu osaa suositella elokuvia ja musiikkia, niin miksei taidettakin

Täällä Klaavassa on kirjoitettu uusista hienoista suosittelujärjestelmistä, jotka osaavat suositella elokuvien ystäville mielenkiintoisia filmejä ja TV-sarjojen ystäville uusia ohjelmia katsottaviksi. Jos tämä toimii yhdessä taiteenlajissa, niin miksi se ei voisi toimia toisessakin. MyArtMatch on uusi kuvataiteen suosittelujärjestelmä, jolla voi helposti ja nopeasti löytää uutta oman maun mukaista taidetta.

MyArtMatch.com

Palvelu toimii seuraavalla tavalla. MyArtMatch-kotisivulla klikataan Discover Art-nappia, joka aloittaa automaattisesti etenevän suosittujen maalausten kuvagallerian. Kun kohdalle osuu omasta mielestä hyvä taideteos, klikataan kuvan alla olevaa tähteä.

Mitä enemmän taideteoksia käy läpi antaen tähtiä omille suosikeille, sitä tarkemmin suosittelujärjestelmä löytää juuri sinua kiinnostavaa taidetta. Vähintään kuusi tähteä on annettava ennen kuin järjestelmä pystyy päättelemään yhtään mitään henkilökohtaisesta taidemausta.

Kun tähtiä on annettu tarpeeksi monta, voi kuvagallerian sulkea. Viimeistään tässä vaiheessa palveluun pitää kirjautua tai luoda tunnus, jotta se muistaa suositukset. Sen jälkeen See My Art Taste-napin painallus vie listaan, jossa näkyvät ne taidegenret, joista sitten löytyy lisää kiinnostavaa taidetta.

Taiteen suosittelujärjestelmäpalvelun rakentajat toivovat saavansa investointinsa takaisin myymällä taidetta julisteina.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *