Videopalvelu tuo konsertit kotikatsojalle usean yleisökameran kuvakulmasta

Moni kamerakännykän omistaja on konsertissa käydessään kuvannut esiintyjiä kameran video-ominaisuudella. Huonolaatuisesta heiluvasta kuvasta ja särkyvästä äänentoistosta ei välttämättä paljon iloa ole, mutta kiva muisto se on. Veokami-palvelu on keksinyt mainion uuden tavan katsella yleisön konserttivideoita. Palvelu etsii useita samasta konsertista kuvattuja videoita ja tuo ne katsojalle siten, että voi itse valita minkä kameran kuvaamaa videota katsoo. Kuvakulmaa voi vaihtaa milloin tahansa.

Veokami

Varsinaisen videokuvan alla on pieniä videoruutuja. Siinä ovat kaikki ne videot, jotka Veokami on konsertin samasta kohtaa löytänyt. Klikkaamalla pientä videoruutua kuva vaihtuu toiseen kameraan. Hauskaa, kannattaa kokeilla Veokamin sivulla.

Veokamin kehittäjä kertoo parhaan tuloksen syntyvän silloin kun jo ennen konserttia onnistutaan kertomaan yleisölle, että kuvatut videot kannattaa tallettaa YouTubeen ja kertoa asiasta sitten Veokamille. Joka tapauksessa Veokami etsii nimenomaan YouTubesta konserttivideoita (olisimmepa tienneet tämän ennen Britney Spearsin Helsingin konserttia).

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *