Taidemaalarit voivat vuokrata oppaita e-kirjoina

Harrastaja- ja ammattitaiteilijat, jotka viihtyvät hyvin omissa työtiloissaan, mutta kaipaavat silti vinkkejä ja ideoita työhönsä toisilta taiteilijoilta, löytävät internetistä ja sosiaalisesta mediasta ainakin tukea itselleen. Uuden tiedon ja taitojen löytäminen voikin sitten olla astetta hankalampaa sähköisestä maailmasta. Tähän Artists Network –palvelu (taiteilijaverkosto) tarjoaa apuaan. Palvelu vuokraa taidemaalauksen itseopiskelukirjoja verkossa.

Artists Network e-kirjat
Artists Network ebooks

Artists Networkin jäsenyys maksaa 200 dollaria vuodessa. Tilausta vastaan saa oikeuden lukea F+W Mediaja North Light Books –kustantajien taideoppaita verkossa. Näitä e-kirjoja ei ladata omalle laitteelle, vaan niitä katsellaan PC:n tai tabletin verkkoselaimella.

Tällä hetkellä Artists Networkin valikoimassa on 120 e-kirjaa, mutta lisää teoksia luvataan viikottain. Palvelun kirjat ovat taidemaalauksen oppaita vesiväreillä, akryyliväreillä ja öljyväreillä maalaaville. Joissakin kirjoissa on myös videofilmejä mukana.

Tästä voit katsoa videon, jossa näytetään miten taideoppaita luetaan verkosta. Varsinainen e-kirjan lukuesimerkki alkaa noin kolmen minuutin kohdalta.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *