Katalonian rautatiet tarjoaa ilmaista luettavaa junamatkustajille

2012-04-21

Espanjassa Katalonian rautatieyhtiö FGC ottaa matkustajien viihtymisen junassa vakavasti. FGC on tehnyt yhteistyössopimuksen kustantaja Random Housen kanssa e-kirjojen tarjoamisesta junalla matkaajille ilmaiseksi. Tarjolla tosin on vain ensimmäinen luku, mutta koska teoksia on tällä hetkellä 40, luettavaa riittää.

Katalonian rautatiet FGC, e-kirjat

Yhdellä reitillä junavaunuissa käyttöönotettu järjestelmä toimii siten, että vaunun seinällä on kansikuvat kirjoista. Jokaisen kansikuvan vieressä on hiukan oudon näköinen grafiikka, joka itse asiassa on QR-koodi. Kun kamerapuhelimeen on ladattu QR-koodit tunnistava ohjelma, voi koodia kameralle näyttämällä ladata itselleen e-kirjan,

The Digital Reader kertoi Katalonian rautateiden e-kirjakampanjasta.


Facebooktwitterredditpinterestmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *