Kirjakauppa Adlibris markkinoi kauppaan integroitua lukulaitetta Ruotsissa

Maailmalla parhaiten menestyneet e-kirjakaupat ovat sellaisia, joissa lukulaite ja kauppa toimivat saumattomasti yhteen. Laitteella, kuten Amazon Kindlellä, Apple iPadillä, Nookilla tai Kobolla on helppo etsiä luettavaa kaupan valikoimista ja vielä helpompi maksaa ja ladata kirja laitteeseen. Suomessa Elisa Kirja on tehnyt lukuohjelman useille laitteille, jolla voi sekä lukea e-kirjoja että ostaa niitä Elisan kaupasta. Nyt Suomessakin toimiva Adlibris markkinoi Ruotsissa Letto-lukulaitetta, jonne voi ostaa e-kirjoja suoraan Adlibriksen kaupasta.

Katso video, miten Adlibris Letto -lukulaitteelle voi ostaa e-kirjoja suoraan kaupasta.

Videolla asiakas valitsee lukulaitteen kotisivulta kirjakaupan, kirjautuu kauppaan omalla tunnuksellaan, etsii halumansa kirjan ja valitsee maksutavan ennen kirjan latausta. Lukulaitteessa on langaton internet-yhteys, jonka avulla laite keskustelee suoraan kaupan kanssa.

Adlibris myy kauppaan integroitua lukulaitetta Ruotsissa hintaan 1395 kruunua. Mukaan saa pari suosittua kirjaa.

Adlibris on tehnyt yhteistyötä lukulaitevalmistaja Bookeenin kanssa saadakseen kirjakaupan nimellä ja integraatiolla varustetun laitteen myyntiin itselleen. Letto-laite on muunnelma Bookeen Odyssey -lukulaitteesta.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *