Maailmankaikkeutta tutkimaan Hubble-teleskoopin linssin läpi iPad-tabletissa

Nyt on se aika vuodesta, jolloin monella on kädessään uusi tablet-laite. Siihen olisi mukava saada monenlaista katseltavaa, kuunneltavaa ja luettavaa, jotta laitteen mahdollisuudet avautuvat. Esimerkiksi Apple iPad –tabletia kädessään pitelevän kannattaa tarkastaa löytyykö sovellusten joukosta iBooks-ohjelmaa. Jollei löydy, on ensin käynnistettävä App Store, annettava hakutermiksi iBooks, ja asennettava ohjelma tabletiin.


Hubble Space Telescope Discoveries (Hubble-teleskoopin löytöjä) kirjan kuvitusta.

iBooksin hyvä puoli on siinä, että sillä pääsee lataamaan kirjoja Apple iBookstore –kaupasta suoraan iPadiin ja iPhoneen. Yksi kirjoista, joilla tabletin ominaisuuksia on mukava tutkia, on Hubble Space Telescope Discoveries.

Hubble Space Telescope Discoveries on NASA:n tuottama multimediakirja, jossa aivan upeaa kuvitusta täydentävät videot, animaatiot ja haastattelut. Kirja on kaiken lisäksi ilmainen. Sen lataamiseen tarvitaan malttia, sillä se on melkoisen suuri paketti.

Englanninkielisen kirjan kuvitusta ja vuorovaikutteisia osia voi mainiosti tutkia kieltä osaamatta. Vähintään uteliaisuus maailmankaikkeuden syntyyn ja rakenteeseen herää. Itse asian ymmärtäminen vaatii myös tekstin lukemisen.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *