Ennen näkemättömiä valokuvia Beatlesin kulta-ajalta

Beatles oli 1960-luvulla niin suuri ilmiö, että yhtyettä valokuvattiin ja filmattiin paljon. Levy-yhtiö tuotti promootiotarkoituksiin runsaasti kuvamateriaalia ja tekipä yhtye kappaleistaan lyhytfilmejä, joita voisi nykyään kutsua musiikkivideoiksi (esim. Strawberry Fields). Uutta kuvamateriaalia löytyy vieläkin. Henry Grossman on kirjoittanut kirjan, jossa on nähtävillä tähän asti yksityisarkistossa olleita valokuvia yhtyeestä.


Katso kuvagalleria
.

Henry Grossmanin piti ottaa Beatles-kuvia vain heidän ensimmäisestä vierailustaan Ed Sullivanin tv-ohjelmassa. Hän vietti yhtyeen kanssa kuitenkin neljä vuotta matkoilla, studiossa ja heidän kodeissaan. Kuvia kertyi 6500, joista pieni osa on julkaistu hänen kirjassaan.


Facebooktwitterredditpinterestmail
Categories Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image