Menestystarina tablet-laitteiden käytöstä opiskeluun ala-asteella

Sähköisten oppimateriaalien, niiden hallintajärjestelmien ja oppilaiden käyttöön tulevien tablet-laitteiden kilpa käy jo kuumana Yhdysvalloissa. Sähköisen oppimisympäristön kehittämiseen erikoistunut yritys iSchool Campus on saanut tyytyväisen asiakkaan Yhdysvaltain Idahosta, missä Minidokan ala-asteen koulu Paul Elementary School on pari kuukautta käyttänyt iPad-tablet-laitteisin perustuvaa järjestelmää.

iSchool Campus, Idaho. iPad tabletit ala-asteella.

Koulun rehtori kehuu alla olevalla videolla järjestelmän tuoneen reiluja säästöjä kirja, kynä ja paperimenoihin. Vielä enemmän rehtori ja opettajat kehuvat oppilaiden suhtautumisen muuttumista opiskeluun. Järjestelmän myötä koululaiset ovat motivoituneet ja ottaneet oppimisen omaksi asiakseen.

iSchool Campus on valinnut täysikokoiset iPad-tabletit oppilaslaitteiksi ja varustanut ne suojakotelolla. Tabletit ovat kuitenkin pieni osa kokonaisjärjestelmää.

Koko kouluun asennetaan langaton verkkoyhteys (WLAN, Wi-Fi), jonka avulla oppilaiden ja opettajien laitteet keskustelevat. Opettajat tarvitsevat tabletien lisäksi Macbook-tietokoneet, joilla he hallitsevat oppimateriaaleja ja oppilaiden laitteita. Oppilaiden laitteisiin on asennettu ohjelmisto, jolla niitä hallitaan järjestelmän kautta.

News Corp –yhtiön omistama Amplify toi äskettäin markkinoille samankaltaisen kouluille suunnitellun järjestelmän.

iSchool Campus maksaa 400-600 dollaria oppilaslaitetta kohti vuosittain. Lisäksi koulut hankkivat sen varsinaisen oppimateriaalin jostakin.

Katso video, missä näkyvät myös iPad-tableteille tehdyt – selvästikin kolhuja kestävät – erikoiskotelot:

Sähköisestä oppimisjärjestelmästä kertoi Apple Insider.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *