Suunnittele itse kirjahyllysi kirjojen ulkoasu muuhun sisustukseen sopivaksi

Koteja ja toimistoja sisustetaan usein jokainen värisävy ja yksityiskohta tarkkaan suunnitellen. Kirjojen ystävän seinän peittävä kirjava kokoelma erinäköisiä ja kokoisia teoksia ei välttämättä istu kunnianhimoiseen kokonaisnäkemykseen. Silloin voi olla syytä suunnitella uusiksi kirjojen kannet ja selkämykset.

DesignMyBooks kirjojen kansien uusimispalvelu

Suomalainen verkkopalvelu Designmybooks.com tarjoaa työkalut ja tulostuspalvelun kirjojen kansien tekemiseksi kotoa käsin.

Ensin täytyy ottaa mitat kaikista kirjoista, joihin tarvitsee uudet kannet. Sen jälkeen kirjaudutaan palvelun verkkosivulle ja valitaan valmiista malleista sopiva kansiaihe tai ladataan palveluun omat kuvat ja suunnitellaan koko ulkoasu alusta lähtien itse. Designmybooks painattaa kannet ja lähettää ne kotiin. Sen jälkeen tarvitsee vain taitella uudet suojakannet kirjojen päälle.

Mitähän kirjojen kansien suunnittelijat ajattelevat tällaisesta palvelusta? Muuttuuko kirjan luonteesta jotain kun kannet peitetään?

Esimerkiksi valokuva-albumin kansia tällä voisi olla kätevä tehdä. Silloin sekä sisältö että kannet ovat persoonalliset.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *