Amazon tarjoaa e-kirjan kaupan päälle aiemmin ostetusta paperikirjasta

Amazon on perustamisestaan lähtien viimeisen 18 vuoden aikana myllännyt kirjabisnestä enemmän kuin mikään muu yhtiö pitkään, pitkään aikaan. Kindle-lukulaitteen ja e-kirjojen menestys innoittaa yhtiötä kehittämään yhä uusia tapoja markkinoida sähköisiä kirjoja. Uusin tapa on antaa painetun kirjan Amazonista ostaneelle e-kirja kaupan päälle.

Amazon Matchbook

Amazon kutsuu uutta ohjelmaansa nimellä Matchbook. Se palkitsee kaupan kanta-asiakkaat hyvin, sillä kaikki Amazonista aiemmin ostetut ja jatkossa ostettavat painetut kirjat ovat mahdollisia Matchbook-kirjoja. Asiakas saa nimittäin paperikirjaa vastaavan e-kirjan ilmaiseksi tai enintään kolmen dollarin alennushintaan.

Koska Amazonin on saatava kustantajat mukaan uuteen ohjelmaan, aluksi Matchbook-kirjoja on vain 10 000. Tarjous koskee ainakin aluksi ainoastaan USA:n Amazonilta ostettuja kirjoja. Matchbook aloittaa lokakuussa 2013.

Jos siis olet tilannut Amazon.comista vuodesta 1995 ahkerasti luettavaa, voit mahdollisesti saada kirjat myös sähköisessä muodossa tabletillesi tai lukulaitteellesi. E-kirjat tulevat olemaan Kindle-formaatissa. Tabletille, PC:lle ja puhelimeen voi asentaa ilmaisen Kindle-lukuohjelman, jollei satu omistamaan Kindle-lukulaitetta.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *