Älypuhelimesta mustavalkonäytöllä varustettu e-kirjojen lukulaite

Vain tekstiä sisältävien kirjojen ja dokumenttien lukemiseen mustavalkoinen E ink –näyttö on hyvä vaihtoehto silloin kun luettavaa on paljon ja virrankulutus halutaan pitää vähäisenä. Jos haluaa lukea e-kirjaa älypuhelimella, mutta mielummin mustavalkoiselta E ink ruudulta kuin kirkkaalta värinäytöltä, ovat vaihtoehdot olleet vähissä. PocketBook on nyt esitellyt älypuhelimeen Cover Reader -kakkosnäytön, joka tekee puhelimesta lukulaitteen.

PocketBook Cover Reader, E ink display for smartphones

Ensimmäinen PocketBook Cover Reader on liitettävissä Samsung Galaxy S 4 –älypuhelimeen, mutta yhtiö suunnittelee tekevänsä kakkosnäytön yhteensopivaksi myös HTC:n ja Sonyn puhelinten kanssa. Cover Reader on 4,8 tuuman kokoinen E ink näyttö, jossa on 800×600 kuvapistettä.

Älypuhelimeen on ladattava PocketBookin lukusovellus, josta kakkosnäyttö aktivoidaan. Samalla myös puhelimen varsinaisen näytön pitäisi sammua, jolla säästetään virrankulutuksessa huomattavasti. Kirjan sivuja käännellään äänenvoimakkuuskytkintä painelemalla.

Katso video, jolla esitellään Cover Reader –näytön toimintaa.

PocketBookin tuotteita en ole Suomessa toistaiseksi nähnyt. Viron puolella tuotteita on kaupan.

Kukahan puhelimen omistaja haluaa kanniskella ylimääräistä näyttöä jatkuvasti mukanaan vain sen vuoksi, että jos kuitenkin huvittaisi lukea? Puhelimen erinomaisuus joka paikan laitteena on juuri siinä, että se kulkee helposti mukana ja ainakin suurinäyttöisellä laitteella kuten Galaxy S 4 voi aivan hyvin lukea e-kirjoja. Jos nimenomaan haluaa lukea E ink -näytöltä, pieni erillinen vimpain siihen tarkoitukseen voi olla parempi ratkaisu.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *