Lisää luettavaa kesäisiltä kirjatapahtumilta

Lähes jokainen kylä Suomessa herää kesällä omia asukkaita ja kesäasukkaita aktivoivaan toimintaan. Pienet ja suuret tapahtumat ovat suosittuja, sillä niiden avulla kylää voi markkinoida kamarimusiikilla, elokuvilla, traktorinäyttelyllä tai monella muulla asialla, kuten kirjoilla.

Suomen kesässä 2015 on ainakin kaksi perinteistä kirjatapahtumaa:
Sastamalan vanhan kirjallisuuden päivät 26-27.6.2015.
Sysmän kirjakyläpäivät 3-5.7.2015.

Sama meno näyttää olevan vallalla myös maailmalla. Espanjan pääkaupunki Madrid ehti aloittaa omat kesäiset ulkoilmassa pidettävät kirjafestivaalinsa (Feria del Libro de Madrid) jo toukokuun puolella, mutta ne jatkuvat vielä kesäkuun 14 päivään asti. Tässä kuvagalleria Madridin kirjatapahtumasta, joka pidetään perinteisesti keskustan Parque del Retiro –puistossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *