Lue kirjoja ilmaiseksi kunhan levität ilosanomaa sosiaalisen median seuraajillesi

Kukapa voisi vastustaa ilmaisia e-kirjoja (kun niitä saa laillisesti)? Verkosta löytyy Gutenberg.org ja muita sivustoja, joihin on tallennettu tekijänoikeuksista vapautuneita teoksia, mutta jostain voi löytyä tuoreempaa luettavaa. Tähän saumaan Bookgrabbr iskee palvelullaan, josta saa kirjoja ilmaiseksi, kunhan jakaa ilosanomaa omille seuraajilleen sosiaalisessa mediassa.

bookgrabbr free books

Ensin täytyy kirjautua Bookgrabbr-sivustolle omalla Facebook, Twitter tai Linkedin-tunnuksella. Sen jälkeen voi lukea kirjoja ilmaiseksi tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Tietokoneella voi käyuttää verkkoselainta lukemiseen, ja mobiililaitteille voi ladata Bookgrabbr-sovelluksen lukemista varten.

Bookgrabbr toimii kuten se mainostaa toimivansa. Siellä voi lukea (kirjoja ei ladata omalle koneelle) kirjoja ilmaiseksi kun jakaa palvelun muotoileman viestin omille seuraajilleen. Bookgrabbrin kirjavalikoima on kuitenkin tavattoman suppea. Tekijänoikeusvapaiden kirjojen lisäksi siellä ei ole montaa kaupallista kirjaa. Palvelu on vasta aloittanut, joten annetaan sille aikaa kehittyä.

bookgrabbr tweet

Mikä Bookgrabbrin toimintaperiaate on, miten sen toiminta on mahdollista? Kirjoja ilmaiseksi haluavat lukijat ovat otollista kohdeyleisöä markkinoinnille. Markkinointiviestejä voi siis odottaa, mutta lukemista ne eivät häiritse. Kustantajille Bookgrabbr voi olla kanava markkinoida suuren yleisön unohtamia tuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *