E-kirjojen lukuaikapalvelu Fabula tarjoaa kotimaisen ja kansainvälisen kirjallisuuden edulliseen kiinteään kuukausihintaan

Kirjojen ystäville on avautunut oikeita aarreaittoja viime vuosina, kun sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa on perustettu edulliseen kuukausimaksuun perustuvia e-kirjojen lukuaikapalveluita. Näissä palveluissa, kuten 24 Symbols, Bookmate tai Scribd saa lukea niin paljon ehtii noin 10 euron tai dollarin kuukausimaksulla. Suomalaiselle lukijalle ei kuitenkaan ole tähän mennessä ollut kunnollista suomenkielistä lukuaikapalvelua, jossa olisi tarjolla suomenkielisiä kirjoja. Nyt on: Fabula.
fabula ipad kirjavalikoima
Helsingin kirjamessuilla 2015 Fabula esitteli ahkerasti kirjapalveluaan uteliaalle yleisölle. Niille, jotka messuille eivät päässeet, tässä perustiedot palvelusta:
– 10 euron kuukausimaksulla voi lukea niin monta kirjaa kuin silmät tai pää kestää.
– Tällä hetkellä (lokakuussa 2015) Fabulan valikoimissa on 12 000 kirjaa, joista 400 suomenkielistä. Mukana on myös uutuuksia, kuten Andy Weirin Yksin Marsissa.
– Ilman kuukausimaksua kirjoja voi lukea alusta sen verran, että varmasti saa tuntuman olisiko teos syytä lukea vai ei.
– Kirjat luetaan joko Applen mobiililaitteilla (iPad tai iPhone) tai Android-ohjelmistoa käyttävillä tableteilla tai älypuhelimilla (Samsung, Sony, Huawei, LG, Lenovo, jne). Tätä varten mobiililaitteeseen täytyy itse asentaa ilmainen Fabula-sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta.
– Kun tilaus on voimassa, kirjoja voi lukea myös ilman verkkoyhteyttä erämaamökillä tai lentokoneessa.
fabula lukuaikapalvelu demo kirjamessuilla
Fabula on ensimmäinen suomenkielinen ja suomenkielisiä teoksia sisältävä e-kirjojen lukuaikapalvelu, joka tarjoaa kohtuullisen kuukausimaksun lisäksi kustantajariippumattoman kirjavalikoiman. Otavan Luekirja.fi-palvelu sisältää vain Otavan kirjoja reilusti korkeampaan hintaan kuin Fabula. Sanoma Oy:n HS Kirjasto on puolestaan kytketty Helsingin Sanomiin.

Alla pari kuvaa Fabulan sovelluksesta iPad-tabletilla.
fabula e-kirjojen lukuaikapalvelu ipad-tabletissa
fabula ipad e-kirjan lukeminen
fabula kuukausimaksullinen kirjapalvelu Helsingin kirjamessuilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *