Kobon e-kirjat ja lukulaitteet maailman suurimman myymäläketjun hyllyille

Kobo on yksi e-kirjojen ja lukulaitteiden pioneeriyrityksiä, joka on Kanadasta laajentunut maailmalle. Japanilainen suuryritys Rakuten osti muutama vuosi sitten koko yrityksen, ja on siitä lähtien investoinut sen maailmanlaajuisen toiminnan kehittämiseen. Tähän asti Kobo ei ole edes yrittänyt kilpailla Yhdysvalloissa Amazonin kanssa ennen kuin nyt yhteistyössä maailman suurimman vähittäiskaupan Walmartin kanssa.

Jopa Yhdysvaltojen mittakaavassa Walmart on hämmästyttävän suuri yritys. Se työllistää 2,3 miljoonaa ihmistä. Liikevaihto vuonna 2017 oli 485,9 miljardia dollaria. Siinä missä Amazon on keskittynyt verkkokauppaan, on Walmart keskittynyt suurmyymälöihin, joita on myös Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Mille tahansa yritykselle on lottovoitto päästä näin valtavan myymäläketjun hyllyille. Kobon lukulaitteet, e-kirjat ja äänikirjat tulevat vuoden 2018 aikana saataville Walmartin myymälöihin Yhdysvalloissa.

Kobon kirjavalikoimaa ja laitemalleja pääsee katsomaan tästä.

Google kehittää e-kirjakauppaansa

Verkkoyhtiö Googlella on muutaman vuoden ajan ollut e-kirjakauppa Google Play –kaupan sovellusten, musiikin ja videoiden lisäksi. Nyt myös äänikirjat ovat tulleet saataville Google Play –kauppaan.

Apple parantelee omaa iBooks-kirjakauppaansa

Apple avasi iPad-tabletin markkinoille tulon myötä (8 vuotta sitten) iBooks-kirjakaupan, josta saa luettavaa iPhoneen, iPadiin ja Mac-tietokoneisiin. Tuoreet tiedot kertovat Applen tekevän muutoksia kirjakauppaansa, esimerkiksi vaihtamalla kaupan nimeksi Books.

Elisa Kirja vaihtoi uuden ilmeen kauppaansa

Elisa Kirja on talven aikana rakentanut koko e-kirjakauppansa uusiksi sen jälkeen kun yhtiö syksyllä luopui Adoben kopiosuojausteknologian käytöstä ja siirtyi niin sanotun vesileiman käyttöön hienovaraisena kopioinnin estomenetelmänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *