Äänikirjojen ja e-kirjojen tilauspalvelulta Storytel Reader -lukulaite

Äänikirjojen ja e-kirjojen kuukausimaksullinen tilauspalvelu Storytel ryhtyy markkinoimaan lukulaitetta. Reader -nimellä kulkeva tuote on kuuden tuuman mustavalkoisella kosketusnäytöllä varustettu laite, jossa on myös langaton internet-yhteys (Wi-Fi). Lukulaite osaa ladata omalta Storytel-tililtä kirjat luettavaksi siten, että luettaessa ei enää nettiyhteyttä tarvita.
Storytel Reader e-kirjojen lukulaite
(Erikoinen ratkaisu tässä lukulaitteessa on se, että sillä ei voi kuunnella äänikirjoja) – päivitetty 2022: Bluetooth kaiuttimilla tai kuulokkeilla voi kuunnella kun aktivoi lukulaitteen Bluetooth yhteyden. Nimenomaan äänikirjoilla Storytel on onnistunut kasvamaan nopeasti suosituksi palveluksi.

Vielä erikoisempi ratkaisu Reader-lukulaitteessa on e-kirjasta äänikirjaan vaihtaminen siitä kohtaa mihin lukeminen jäi. Kaikki lukulaitteet muistavat sivun mihin kirjan lukeminen pysähtyi, mutta koska tämä lukulaite kytkeytyy Storytelin palveluun, laite voi kopioida kirjanmerkin omalle tilille, josta mobiilisovelluksessa voi jatkaa äänikirjan kuuntelua.

Storytel Reader –lukulaitteen hinta ja tilaukset

Reader-lukulaitteen hinnaksi on Suomessa asetettu 99 euroa. Laitteen voi tilata Storytelin verkkosivuilta muuallekin kuin Skandinaviaan, eikä sen toimituksesta veloiteta erikseen.

Storytel Reader-lukulaitteen ominaisuuksia

Storytel Reader lukulaite sähkökirjoille

– 6 tuuman E ink kosketusnäyttö. Näyttö on valaistu.
– Wi-Fi, langaton internet-yhteys.
– Paino noin 200 gr.
– Storytelin tilaus oltava voimassa, jotta kirjoja voi lukea laitteella.
– Reader-laite on kytkettävä internetiin vähintään kerran kuukaudessa, muuten laitteen muistissa olevat kirjat poistuvat sieltä. Samoin jos Storytelin tilaus loppuu, kirjat katoavat laitteen muistista.

Storytel ilmoitti äskettäin saavuttaneensa 300 000 maksavan asiakkaan rajapyykin – yksinomaan Ruotsissa. Jos kuukausimaksun 169 kruunua kertoo maksavien asiakkaiden määrällä, ja sen vielä kahdellatoista että saa vuosiliikevaihdon, saa niin suuren luvun, että siinä on muilla kirjakauppiailla ihmettelemistä.

Via Actualitte.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *