Jos olet aina halunnut suuren 10 tuuman Kindle-lukulaitteen, niin näin sen saat

Yksi Amazon Kindle-lukulaitteiden ensimmäisistä malleista oli 9.7 tuuman E-ink näytöllä varustettu laite. Se ei kuitenkaan pysynyt valikoimassa pitkään, jonka jälkeen Amazon on markkinoinut ainoastaan 6 ja 7 tuuman kokoisia Kindle-lukulaitteita. Moni e-kirjojen ystävä kuitenkin haluaisi suuremman näytön. Nyt on mahdollista lukea Kindle-kirjoja 10 tuuman kokoisella lukulaitteella.

Onyx Boox Note, 10 tuuman lukulaite

Onyx Boox Note.

Markkinoille on nimittäin tullut Android-käyttöjärjestelmällä toimivia lukulaitteita. Täytyy vain löytää laite, jossa on mahdollisimman uusi Android-ohjelmisto, esimerkiksi versio 6 tai 7, ja Google Play sovelluskauppa. Sitten vain etsitään Google Play –kaupasta Kindle-lukuohjelma ja ladataan se lukulaitteeseen. Kun Kindle-sovelluksen käynnistää, se kytkeytyy omalle Amazon-tilille, ja Kindle-kirjat ovat luettavissa.

Esimerkiksi Onyx Boox Note lukulaite, jossa on 10.3 tuuman näyttö, on testattu toimivaksi Kindle-lukulaitteeksi. The Ebook Reader blogi on tehnyt videon, jossa verrataan 7 tuuman Kindle Oasis ja Onyx Boox Note –laitteita kun niillä luetaan Kindle-kirjoja.

Kindle Oasis lukulaite.

Koska Onyx Boox Note on Android-laite, johon voi ladata sovelluksia Google Play –kaupasta (kaikki sovellukset eivät välttämättä toimi lukulaitteessa), sillä voi tehdä joitakin samoja asioita kuin tabletilla. Lukulaitteeseen voi ladata esimeriksi web-selaimen, sanakirjan ja pelejä.

Onyx Boox Note maksaa suunnilleen kaksi kertaa sen mitä Kindle Oasis, mutta Onyxin laitteessa on enemmän suorituskykyä käyttää erilaisia sovelluksia, suurempi näyttö, Google Play –sovelluskaupan tarjonta, ja näytölle voi kirjoittaa ja piirtää.

Onyx Boox Note, suurelle näytölle voi kirjoittaa

Miten Kindle-kirjoja luetaan muulla kuin Kindle-lukulaitteella?

Alla oleva video näyttää miten Onyx Boox Note –laitteessa Kindle-kirjoja luetaan ja samalla voi vertailla sitä pienempään Kindle Oasis -lukulaitteeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *