Aikakauslehti Time ilmestyy uudelleen taitettuna digitaalisena tuotteena Apple iPad-laitteessa

Aikakauslehti Time Magazine on kehittänyt lehdestä digitaalisen version Apple iPad-laitteelle. Videon perusteella tämä digilehti sekä näyttää hyvältä että vaikuttaa helppokäyttöiseltä.

Videolla näytetään miten tuoreesta Time Magazine-lehdestä valitaan artikkeli, luetaan se, selaillaan juttuun liittyviä kuvia ja katsellaan videoita.

Time Magazine on suunnittelutoimistonsa kanssa tehnyt lehdestä erityisesti Apple iPad-laitteelle suunnitellun version. Sisältö on muuten sama kuin painetussa lehdessä, mutta kuvia on enemmän ja videoita ei monessa printtilehdessä taida olla.

iPad-laitteessa Time-lehteä selataan näytön alareunan filminauhan näköisestä navigointipalkista, josta valitaan artikkeli. Haluttua artikkelia luetaan sitten vierittämällä näytön sisältöä ylös-alassuunnassa.

Paljon tekstiä, vähän tai ei ollenkaan kuvia sisältäviä sivuja katsellessa huomio kiinnittyi palstoitukseen. Kahdella palstalla oleva teksti näytti hyvin luettavalta, aivan kuten katselisi kirjan aukeamaa.

Etenkin artikkelit jotka yhdistävät tekstiä, valokuvia ja videoita pääsevät oikeuksiinsa värinäytöllä, jota katsellaan lähietäisyydeltä.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *