TV:n kykyjenetsintäohjelma etsii uusia lahjakkuuksia YouTube-palvelun videoista

Yleensä TV:n kykyjenetsintäohjelmat järjestävät uusien lahjakkuuksien esikarsinnan koe-esiintymisissä, missä ehdokkaiden esitykset käydään nopeasti läpi. Jos muuten hyvä esitys meneekin pieleen juuri koe-esiintymisessä, asia jää taatusti vaivaamaan tuoretta taiteilijaa.

America’s Got Talent-show on päättänyt siirtää koko esikarsinnan nettiin YouTube-palveluun. Jokainen varsinaiseen TV-ohjelmaan mukaan haluava taiteilijanalku joutuu tekemään esityksestään videon ja tallettamaan sen YouTubeen.

Enää ei siis riitä, että hioo ja harjoittelee oman esityksensä huippukuntoon, vaan sen on näytettävä hyvältä myös nettivideolla.

Tuotantoyhtiöille tämä on niin kätevä tapa karsia hakijoita tosi TV-ohjelmiin, että on helppo uskoa sen yleistyvän myös Suomessa. On myös helppo uskoa, että osa uusista kyvyistä turvautuu videoammattilaisen apuun halutessaan mahdollisimman edustavan videon esityksestään. Aikaa kun on ainoastaan 90 sekuntia.

Nimensä mukaisesti America’s Got Talent on tarkoitettu Yhdysvaltalaisille kyvyille: http://www.youtube.com/americasgottalent

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *