Pikatietä kirjailijaksi tai runoilijaksi Twitter-viesteillä

Twitter-palveluun voi kuka tahansa avata käyttäjätunnuksen ja huutaa maailmalle mitä mielessä pyörii. Twitter-viestien suosion takana on ehkä niiden pituus. Viesti voi olla vain 140 merkin mittainen.

Se ei tietenkään estä kirjoittamasta kokonaista kirjaa tai järjestämästä vaikka runokilpailua lyhyiden viestien välityksellä.

Tweettaakirja.fi
-projekti kokoaa lyhytviesteistä kirjan, jonka kirjoittamiseen voi osallistua jokainen, jolla on mahdollisuus kirjoittaa Twitter-viestejä. Kirjan alku on täällä: http://www.tweettaakirja.fi/kirja.php

Oman panoksen tarinaan voi sitten tehdä viestittämällä
@tweettaakirja-tunnukselle mitä seuraavaksi pitäisi tapahtua, antamalla juoni-ideoita @tweettaajuoni-tunnukselle tai antamalla yleisesti palautetta @tweettaainfo-tunnukselle.

Kirjoita siis Twitter-viesti, jonka alussa on @tweettakirja (tai joku muu annetuista tunnuksista) ja sen jälkeen viesti.

Myös runoilijan uraa voi edistää Twitterillä. Tampereella järjestetään kesäkuussa Runokaupunki-tapahtuma, jonka yhteydessä on myös runokilpailu. Kilpailuun osallistutaan kirjoittamalla runo Twitter-viestinä.

Runokilpailuun voi osallistua 6.6. klo 18.00 asti. Tuomareina ovat Risto Ahti ja Arto Lappi. Voittajalle on Twitter-maineen lisäksi luvassa kirjapalkintoja ja runousoppia Risto Ahdin ohjauksessa.

Runokilpailuun osallistutaan kirjoittamalla Twitter-viestin alkuun #truno ja sen jälkeen itse runo.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *