TVkaista tuo Suomen TV-kanavat Apple iPad-laitteeseen

TVkaista on jo saanut netti-TV:nsä toimimaan Apple iPad-laitteella, vaikka uutuuslaitetta ei vielä edes tuoda maahan normaalien myyntikanavien kautta.

TVKaista

TVkaista on netissä toimiva palvelu, joka tallentaa Suomessa vapaasti näkyvät TV-kanavat henkilökohtaiselle tilille. Palvelu on maksullinen, mutta sen jälkeen ei tarvitse hankkia eikä ohjelmoida omaa tallentavaa digiboksia. TV-ohjelmat ovat katsottavissa myös lomareissulla, kunhan vain nettiyhteys pelaa ja on läppäri, sopiva älypuhelin tai iPad mukana.

Apple iPad

Apple iPad-laite puolestaan saattaa olla se tuote, joka muuttaa tietokoneiden käyttötavan samalla tavalla kuin Apple iPhone muutti tavan miten puhelinta käytetään. iPad on noin 10 tuuman kokoinen tietokone, jossa on kosketusnäyttö eikä lainkaan näppäimistöä. iPad on viritetty e-kirjojen, elektronisten lehtien, leffojen, netin, musiikin, videoiden ja sosiaalisen median käyttöön.

Itse Apple iPad-laitetta saavat suomalaiset odotella vielä, sillä tuote on Yhdysvaltojen lisäksi saatavilla vain yhdeksässä muussa maassa, joista Suomi ei ole yksi.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *