Turun filharmoninen orkesteri konsertoi konserttitalon lisäksi netissä 21.5.2010 alkaen

Turun filharmoninen orkesteri soittaa sinfoniansa konserttitalossa niin kuin tähänkin asti ja yleisö voi nauttia esityksestä konserttitalossa niin kuin tähänkin asti, mutta 21.5.2010 alkaen myös nettiyleisö saa nauttia hyvästä musiikista.

Turun filharmonikot järjestävät nykyaikaisen taidenautinnon yhdessä Turun Aikuiskoulutuskeskuksen ja e-concerthousen kanssa.

Voisi olettaa, että konsertit nettiin lähettävät tekniset velhot painottavat äänen laatua videon laadun kustannuksella. Tämän hetken tieto on, että videokuva tulisi olemaan HD (High Definition) tasoinen. Tämä kuitenkin asettaa kovat vaatimukset kodin nettoyhteyden nopeudelle. Toivotaan, että live-konsertin katseluun ja kuunteluun on vaihtoehtoisia laatutasoja, jotka suosivat äänen laatua, jotta mahdollisimman moni hitaankin nettiyhteyden varassa pääsisi mukaan musiikkielämykseen.

Categories Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image