Homer Simpson paras TV-hahmo viimeisen 20 vuoden ajalta

Homer Simpson äänestettiin parhaaksi hahmoksi, joka TV:ssä tai elokuvissa on esiintynyt 20 viime vuoden aikana. Yhdysvalloissa ilmestyvä Entertainment Weekly-lehden lukijat valitsivat toiseksi parhaaksi hahmoksi Harry Potterin (näyttelijä Daniel Radcliffe ja kolmanneksi “Buffy the Vampire Slayer”, jota näyttelee Sarah Michelle Gellar.

Tony Soprano oli neljäs, Batman-hahmo Jokeri Heath Ledger esittämänä oli viides. Rachel TV-sarjasta “Friends,” Edward Scissorhands (Saksikäsi), Hannibal Lecter (Anthony Hopkinsin esittämän), Sarah Jessica Parker Carrie Bradshawn roolissa ja sarjakuvahahmo Spongebob Squarepants veivät loput kärkisijat.

Categories Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image