HD-mies ratsastaa vaaleanpunaisella Harley Davidsonilla naisten leirille

”Inkeri katsoi viereensä. Siinä kuorsasi ihan viattoman näköinen mies, valkoisessa millisiilissään, perämoottori raivokkaasti papattaen.”

Päähenkilön todellinen seikkailu Riku Immosen kirjassa ’HD-mies ja löydetyn respektin menetys’ alkaa kun hän kohtaa Inkerin. HD-mies saa uuden naisystävänsä innostumaan Harley Davidson moottoripyöristä niin paljon, että hänen on hankittava vaaleanpunainen kulkupeli naiselleen.

Riku Immonen: HD-mies ja löydetyn respektin menetys
Moottoripyöristä, nahkatakeista ja niiden maailmasta on hyvä tietää edes jotain, että kirjan suoraviivainen tykitys avautuu lukijalle.

Hupaisan örvellyksen joukosta mieleen jää HD-naisten leiri, jossa harrastetaan melko mielenkiintoisia asioita miesten kanssa ja erityisesti heidän kustannuksellaan.

Eronneen keski-ikäisen HD-miehen elämään ilmestyy myös lapsi. Arje-lapsen arvoitus jää hieman hämäräksi mistähän tuli ja mikä hänen missionsa tässä maailmassa on, mutta tällaisessa V8-paukkeessa ei kannata jäädä ihmettelemään yksityiskohtia.

”Ai dount häv feispuuk. Pat tis is mai vimen riitta… Inkerrri”, touhuaa HD-mies MP-messuilla kun haluaa julkkiksen nimikirjoituksen naisensa takapuoleen.

Kirjan jokainen luku on oma pienoistarinansa, jota voi lukea myös pieninä annoksina silloin kun lukemiselle aikaa on.

Categories Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *