Menesty vedonlyönnissä näiden kolmen kirjan avulla

3 kirjan kansikuvat

Vedonlyönti on pelkkää onnenkauppaa. Sattuma sanelee lopputuloksen: joko voitetaan tai hävitään. Näin monet meistä ainakin uskovat. Mutta onko se sitä, vai onko se taito, jota voi kehittää siinä missä vaikkapa pyörällä ajoa? Samaan aikaan kun kiinnostus vedonlyöntiä kohtaan kasvaa ja uusia vedonlyöntisivustoja avataan tiuhaan tahtiin, kasvaa myös vedonlyöntikirjojen valikoima. Lähdetään siis tutustumaan tarkemmin muutamaan kirjaan, jotka on syytä lukea mikäli haluaa menestyä pelaamisessa. Kirjoittajina ovat alansa huiput, jotka jakavat kanssasi vinkkejä onnistuneeseen vedonlyöntiin. Näitä kirjoja et halua ohittaa.

Esko Heleniuksen Vedonlyönnin käsikirja on varma valinta sinulle, joka haluat oppia lisää vedonlyönnin salaisuuksista. Vaikka varsinaisia peliohjeita ei Suomessa saakaan jakaa, Esko, jolla on huimat 40 vuotta kokemusta vedonlyönnistä, kertoo kirjassaan, mistä pelaamisessa oikeastaan onkaan kyse. Hänen mukaansa se on hyvin pitkälti matematiikkaa ja todennäköisyyksiä. Kirjasta saat monipuolisesti tietoa niistä pääperiaatteista, joita veikkauksesta tulisi ehdottomasti tietää.

Heleniuksen kirjan tarjoaman tiedon käyttö vaatii kuitenkin omaa päättelykykyä, eikä sen sivuilta löydy valmiita vastauksia. Eskon sanoin esimerkiksi kertoimen perässä ei kannata juosta. Hän painottaa sitä, että veikkaamaan on järkevää ryhtyä varovaisesti ja vain sellaisilla summilla, jotka sinulla on varaa hävitä ilman, että joudut henkilökohtaisen konkurssin partaalle. Vedonlyönnin käsikirja kattaa pääasiassa urheiluvedonlyöntikohteet.

Kirja Pelaajalta Pelaajille on Jorma Vuoksenmaan yhteistyössä laatima yli 400-sivuinen opus. Sen veikkausvihjeistä on hyötyä sekä aloittelijoille että kokeneemmillekin pelaajille. Vuoksenmaa on veikannut yli 30 vuotta urheiluvedonlyönneissä ja raveissa. Hänen kirjansa avulla jokainen voi parantaa vedonlyöntitaitojaan, sillä hän jakaa lukijoilleen tutkimustiedon lisäksi omia kokemuksiaan ja oppejaan.

Jorman mukaan vedonlyönti ei ole helppoa, mutta Pelaajalta Pelaajille -kirja voi auttaa selviämään yleisistä vastoinkäymisistä. Kirjasta löytyy muun muassa ohjeita urheiluvedonlyöntiin, hevosvedonlyöntiin sekä tietoa siitä, kuinka tietotekniikkaa voi hyödyntää vedonlyönnissä. Pääoppeihin kuuluu myös se, että pitkäjänteisyys ja analyyttinen ajattelu palkitaan.

Kolmantena suosituksenamme on englanninkielinen kirja niille, joille englanninkielisen tekstin lukeminen ei tuota ongelmia. Kyseessä on Sharper – Guide to modern sports betting-kirja. Aiemmat kirjamme ovat olleet aloittelijoille, mutta tämä opus sopii myös kokeneemmille vedonlyöjille. Kirjoittajana toimii eläkkeelle jäänyt ammattilaisvedonlyöjä Poker Joe. Myös hän tuo heti esille sen, että vedonlyönti ei ole helppoa, eikä se ole myöskään suora tie rikkauksiin.

Poker Joen kirjasta et takuulla löydä salaista reseptiä varmoihin voittoihin, mutta kirjan sivuilta kuitenkin löytyy ainekset järkevään vedonlyöntiin. Joe käy myös läpi yleisimpiä virheitä, joita vedonlyöjät pelatessaan tekevät. Tämä tieto on varmasti hyödyllistä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Hän kannustaa pelaajia ottamaan vastuuta pelaamisestaan, sekä voitoista että tappioista. Poker Joen mukaan menestyksekäs vedonlyönti on yhdistelmä matematiikkaa ja urheiluvedonlyönnin kohdalla urheilutietoutta.

Suurin osa nykypäivän pelaamisesta tapahtuu verkossa. Nettikasinoita on satoja ja pelejä tuhansia, joten valinnanvaraa on yllin kyllin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *