Kirja Elämän tarkoitus vastaa ikuiseen kysymykseen

elämän tarkoitus kirjan kansikuva

Elämän tarkoitus selitettynä. Miksi onnellisuus ei ole tarpeeksi elämisen arvoiseen elämään?

Haluaisitko tietää mikä on sinun elämäsi tarkoitus? Tänä maallisena aikakautena, kun vanhat totuudet ovat alkaneet menettää otettaan, yhä useammat meistä kaipaavat vastausta kysymykseen: kuinka tehdä lyhyestä maanpäällisestä elämästämme elämisen arvoista?

Uteliaisuuden täyttävä vastaus on piilotettu esoteerisiin filosofisiin teksteihin ja hajautuneisiin psykologisiin tutkimuksiin. Tai ainakin tähän asti.

Tässä koukuttavan tarkkanäköisessä kirjassa Frank Martela – yksi harvoista akateemikoista, joka on osallistunut sekä filosofian että psykologian tutkimukseen elämän tarkoituksesta – vie sinut matkalle läpi historian sekä filosofian ja psykologian näkemysten mielekkäästä ja arvokkaasta elämästä.

Matka alkaa 1800-luvulta paljastamalla miksi ja kuinka skottilaisesta kirjailijasta Thomas Carlylesta tuli ensimmäinen ihminen, joka käytti termiä “elämän tarkoitus”. Carlylen ja venäläisen kirjailijan Leo Tolstoyn elämäntarinat toimivat tyypillisinä esimerkkeinä muutoksesta, johon tämä kirja pyrkii lukijaa kuljettamaan. Lopulta kysymykseen elämän tarkoituksesta vastataan käyttäen viimeisintä tieteellistä tietoa ihmisluonnosta, mutta inspiroivalla ja käytännöllisellä tavalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image