Kirjoitustablet ja lukulaite jonka 13,3 tuuman ruudulle sopii jopa A4

onyx boox max lumi 13.3 tuuman kynällä käsin kirjoitus ja lukulaite

Jos olet päätynyt sellaiseen tilanteeseen, jossa e-kirjojen lukulaitteiden ja tabletien näytöt ovat käyttötarpeisiisi liian pieniä, niin nyt apua saattaa löytyä. Kiinalaisyhtiö Onyx International on saanut valmiiksi Boox Max Lumi -tuotteen, jossa on 13,3 tuuman harmaasävy E ink -näyttö. Laite on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat näppäimistön sijaan kirjoittaa kynällä ruudulle, tehdä lukemiinsa dokumentteihin ja kirjoihin käsin muistiinpanoja ja korjauksia, luonnostella kaavioita ja kuvia, ja lukea e-kirjoja ja asiakirjoja.

Boox Max Lumi on ajateltu tehokäyttäjän laitteeksi, sillä muistia ja prosessoritehoa on usean sovelluksen samanaikaiseen käyttöön ja suurten tiedostojen käsittelyyn. Pitkät, paljon kuvia tai kaavioita sisältävät PDF-dokumentit ovat tunnetusti raskaita tavallisille tableteille ja lukulaitteille, mutta tässä laitteessa tehoa pitäisi olla.

Onyx on jo muutaman vuoden ajan rakentanut uudet laitteensa Android-käyttöjärjestelmälle, ja niin myös Boox Max Lumi -tuotteen. Android tuo mukanaan valtavan sovellusvalikoiman, mutta kaikki ohjelmat eivät välttämättä toimi moitteetta E ink -näytöllä varustetussa laitteessa. Esimerkiksi videoita on turha yrittää katsella. Samoin kynää ei moni sovellus tunnista, mutta Onyx on tehnyt tarvittavat ohjelmat kynälle ja ne ovat valmiina laitteessa.

Väistämättä tulee mieleen, että Boox Max Lumi on ennen kaikkea yritys-, tutkija- ja virkamieskäyttöön suunnattu tuote. Varsinkin kun hinta valmistajan kaupassa on 859 dollaria.

onyx boox max lumi käsin kirjoittamista ja luonnostelua. näppäimistö langaton.

Onyx esitteli samaan aikaan myös Boox Note Air lukulaite-tabletin, jossa on 10,3 tuuman harmaasävynäyttö. Myös tämä tuote on tarkoitettu käsin kirjoittaville ja muistiinpanoja tekeville ihmisille. Sitä voi myös käyttää e-kirjojen lukulaitteena. Onyxin verkkokaupassa hinta on 459 dollaria. Tämä kilpailee suoraan viime aikoina kehuja keränneen Remarkable 2 -tuotteen kanssa, jota valmistaja kaupittelee hintaan 399 euroa. Yksi olennainen ero tuotteiden välillä on käyttöjärjestelmä, joka Boox Note Air -laitteessa on Android 10 kun taas Remarkable käyttää viritettyä Linuxia.

Onyx Boox Max Lumi -laitteen ominaisuuksia

onyx boox max lumi, 13,3 tuuman kirjoitustablet ja lukulaite. ruudulla android sovelluksia
 • Näyttö 13,3 tuumaa, E Ink Mobius -teknologia.
 • Erotuskyky 1650 × 2200 kuvapistettä, pistetiheys 207 ppi, 16 harmaasävyä, valaistu näyttö.
 • Android 10 käyttöjärjestelmä.
 • Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n
 • Bluetooth 5.0
 • Prosessori 8-core, 1.8 GHz.
 • RAM 4 GB.
 • Tallennustilaa 64 GB.
 • Stereokaiuttimet, 3,5 mm kuulokeliitin.
 • Mikrofoni.
 • USB 2.0
 • HDMI-näyttöliitin.
 • Laite osaa avata tiedostot: TXT, HTML, RTF, FB2, FB2.zip, FB3, DOC, DOCX, PRC, MOBI, CHM, PDB, DOC, EPUB, JPG, PNG, GIF, BMP, PDF, DjVu, MP3, WAV3
 • Polymer Li-on 4300 mAh akku.
 • Ulkomitat 310 × 228 × 7.9 mm.
 • Paino 570 gr.

Alla Onyx Boox Max Lumi kirjoitus-lukulaitteen esittelyvideo:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *