Taiteiden yö valloittaa pääkaupungin perjantaina 27.8.2010

Helsingin juhlaviikot tarjoaa 20.8-5.9.2010 välisenä valtavan kulttuuriannoksen lähes kaikilta osa-alueilta. Monelle juhlaviikkojen kohokohta on perjantaina 27.8.2010 vietettävä Taiteiden yö.

ryhmateatteri-harmoniaharjoitus-heiskanen-kukkonen-lymi-21082009 (2)

Tänä vuonna Taiteiden yö kokeilee uusina Taideteoksia kaupunkitilaan ja Ihmisten kaupunki-aloitteita. Taideteoksi kaupunkitilassa on neljä: Kaupunkikeinut Finlandiapuistossa, Kolme kirjettä myös Finlandiapuistossa, Kommentti – taiteesta sanottua Kiasman ja Lasipalatsin välimaastossa ja Katutaidenäyttely Makkaratalon työmaa-aidan Aleksanterinkadun puoleisessa päädyssä. Ihmisten kaupunki ovat tempausmuotoisia taideteoksia jossakin päin kaupunkia, joiden tarkoitus on yllättää. Taideoteoksiin voi itsekin päästä mukaan, jos ehtii ilmottautua torstaina 26.8.2010.

Kaiken kaikkiaan, pelkkä Taiteiden yön tarjonta on massiivinen kulttuuripläjäys tanssia, taidetta, kirjallisuutta, teatteria, katutaidetta, musiikkia, performanssia ja monta muuta kiinnostavaa aihetta. Koko 27.8.2010 Taiteiden yön ohjelma on kaupunginosakohtaisesti katseltavissa täällä.

Categories Yleinen