Forssan Ars Häme 2010 viikolla taidetta avarissa tiloissa vanhassa tehtaassa

Ars Häme 2010 taideviikko järjestetään Forssassa 21-29.8.2010. Viikon aikana ohjelmassa on musiikkia, seminaareja, taidenäyttelyjä, kursseja ja paljon muuta.

Kiinnostavaksi kohteeksi Forssassa osoittautui vanhaan tekstiilitehtaaseen toteutetut taidenäyttelyt. Laajoihin tehdassaleihin mahtui monentyyppistä taidetta niin tauluja, ääniteoksia, modernia taidetta kuin installaatioitakin. Avarissa työtä ja elämää nähneissä saleissa on miellyttävä kuljeksia ja etsiä erilaisia katselukulmia teoksiin. Katso video:

Ars Häme-tapahtumasta tiedottavilta nettisivuilta on turha etsiä tietoa siitä missä taidetta pääsee ihailemaan. Taideviikon keskeinen paikka on vanha tehdas joen rannalla lähellä Forssan keskustaa Citymarketin takana. Google Maps näyttää tarkat koordinaatit (vihreä nuoli kartalla). Auton saa parkkiin Citymarketin tai rakenteilla olevan Prisman tienoille. Sisäänkäynti näyttelyihin löytyy kun kävelee aikansa tehdasalueen sisäpihoilla ja onnistuu huomaamaan pienen näyttelyjulisteen ovessa.

Taidetta vanhassa kutomossa Ars Häme 2010

Vanhan tehtaan seinällä taideteos Ars Häme 2010

Ars Häme 2010 taideteos

Categories Yleinen