Bändien kilpailun voittaja Suomen lavojen, Tukholman ja Saksan kautta maailmalle

Kilpailu avaa bändeille mahdollisuuden esiintyä ensin Suomen konserttipaikoilla, josta jatkoon päässeet karsivat kansainvälisillä lavoilla kunnes voittajabändi on löytynyt. Koko kilpailun voittanut bändi pääsee kokonaan sponsoroidulle rundille valinnan mukaan joko Eurooppaan tai Yhdysvaltoihin.

Tämä Emergenzan ja Hitlantiksen järjestämä bändiskaba on hyvä tilaisuus niille, jotka haluavat esille Suomessa. Vaikka kansainvälisiin karsintoihin ei pääsisikään, uusia kuulijoita voi kilpailuun kuuluvilla keikoilla jo saada.

Kansainvälisiä yhteyksiä ja faneja hakevalle bändille kansainvälinen kilpailu on tietysti oikotie monelle taholle, jota siellä tarvitaan.

Varsinainen kilpailu käydään vuonna 2011, mutta mukaan kannattaa jo ilmottautua täällä. Kisa etenee niin, että maaliskuussa 2011 on ensimmäiset erät Bar Loosessa. Semifinaalit järjestetään On the Rocksissa huhtikuussa. Suomen finaali soitetaan Nosturissa toukokuussa 2011.

Jos bändi on edelleen mukana kisassa, on lähdettävä ulkomaille Pohjoismaiden loppukilpailuun Tukholmaan toukokuussa. Kansainvälinen bändikilpailun finaali on sitten Saksassa Taubertal Open Air Festivaaleilla 12-14.8.2011.

Categories Yleinen